Dank u wel voor uw donatie.

Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Donatie voor de Shree Kailash Tetsuo basisschool

€ 0,51 € 0,50

Vrijwillige donatie voor de Shree Kailash Tetsuo basisschool.

In mei 2018 toen ik weer in Nepal was heb ik kennis gemaakt met een paar scholen. Een school die een grote indruk nagelaten heeft op ons is de Shree Kailash Tetsuo basisschool die pas na een paar uur jeep-tour over onherbergzame wegen bereikbaar is en midden in de Annapurna ligt. Deze school krijgt van niemand ondersteuning, dus alles wat ze krijgen is puur van donaties van mensen. In mei hebben we voedsel, speelgoed, kleding en andere dingen persoonlijk er naar toe gebracht. Ook hebben wij geld gedoneerd samen met Nepalese mensen. De school heeft momenteel 36 kinderen en 5 leraressen allemaal uit een lage kaste vandaar dat ze ook zeer weinig middelen hebben.

Als u meer dan 0,50 euro wilt doneren, kies dan gewoon onder het aantal hoeveel keer u 0,50 euro wilt doneren. U betaald uiteraard geen verzendkosten voor de donatie, alleen voor eventuele goederen van nepalhandwerk.nl . Er staat bij het uitchecken iets van totaal inclusief BTW. Er wordt echter (als enige op de website) geen BTW gerekend over de donatie. We maken de gedoneerde bedragen in zijn geheel over naar de school. Bovendien mochten er betaalkosten in rekening worden gebracht bijvoorbeeld voor Mastercard, dan gaat dat bedrag ook naar de school.

Hoewel ik respect heb voor grote instanties die doneren, ben ik meer van het kleinschalige overzichtelijke doneren. Ook omdat ik weet dat het geld goed aankomt simpelweg omdat ik het persoonlijk aan de mensen overmaak die hier genoemd zijn.

Hier een filmpje van de school die wij samen met onze Nepalese vriendinnen en vrienden steunen: https://www.youtube.com/watch?v=m6V1z0iyDEs&feature=share

 

Waarom "van 0,51 euro voor 0,50 euro"? Dat heeft er mee te maken dat er geen korting berekend wordt als u gebruik maakt van speciale kortingcodes voor dit artikel. Zo zorgen we er voor dat uw donatie ook precies zo veel is als vermeld op de factuur. Komt uiteraard ten goede van de school in Nepal.

 

PS. die grijze op die foto met de kinderen ben ik. :-)

 

www.nepalhandwerk.nl
www.nepalhandwerk.com

 

 

© 2018 - 2021 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel