Navigatie

Prachtig set!

Vorige Artikel 1 van 8 Volgende

Kundalini ZEVEN chakra klankschalen in geschenkdozen

Artikelnummer: SB137
€ 299,00 € 175,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Kundalini zeven chakra klankschalen in geschenkdozen

Set van alle zeven handgeschilderde chakra klankschalen met 7 kussens en 7 stupasticks in geschenkdozen

Deze klankschalen zijn niet afgestemd op de chakra-tekens erin, ze kunnen verschillende tonen spelen, ondanks de getoonde tekens. Deze dienen een groot decoratief doel en zijn ideaal als cadeau voor je geliefden.

De zeven klankschalen hebben de volgende betekenis:

ल Eerste chakra: De wortel- of basischakra - gelegen aan de basis van de wervelkolom. De kleur is rood en de toon is C en C#.

वँ Tweede chakra: Sacrale chakra - Gelegen aan de onderbuik en ca. twee centimeter van de buikbodem. De kleur is oranje en de muzieknoot is D en D#.

र Derde Chakra: Solar plexus - Gelegen aan de basis van de ribbenkast. Geel is de kleur van de solar plexus chakra en de muzieknoot is E.

य Vierde chakra: het hart - Gelegen in het midden van de borst rond het gebied van het hart. Groen is de kleur van de hartchakra en de muzieknoot is F of F#. In sommige gevallen wordt het hartchakra geopenbaard als roze, specifiek voor relaties en het verzenden van liefde vanuit je hart.

ह Vijfde chakra: de keel- Gelegen aan de basis van de nek in de keel. Lichtblauw is de kleur van de keelchakra, en de noot ervoor is G en G#.

ऊँ Zesde chakra: Het derde oog - Gelegen in het midden van het voorhoofd dat de wenkbrauwen met elkaar verbindt. Donkerblauw is de kleur en de noten zijn A en A #.

Zevende Chakra - De kroon - Gelegen aan de bovenkant van het hoofd of de kruin. Violet is de kleur van het kruinchakra en de muzieknoot is B.

Elke klankschaal wordt geleverd met een kussen en een stoepastick in een geschenkdoos zoals hier op de afbeelding wordt weergegeven.

Klankschalen worden gebruikt voor meditatie, geluidstherapie, geluidsmassage en meer. Tegenwoordig worden klankschalen gebruikt voor medische behandelingen en behandelingen door de techniek van geluidstherapie, geluidsmassage als een hulpmiddel voor holistische genezing, het kalmeren van het zenuwstelsel en het doen herleven van hersenfuncties.

Hoe kunt u een klankschaal bespelen?

1. Houdt de schaal in de palm van beide handen.

2. Wrijf met de stoepastick in een cirkelvormige beweging over de buitenrand. Houdt een gelijkmatige druk.

3. Verhoog de snelheid voorzichtig terwijl de schaal begint te trillen en het geluid groeit. Het kan helpen op de schaal te tikken om met de vibratie te beginnen.

4. Of geniet van het exotische geluid door gewoon op de schaal te tikken.

 

Land: Nepal

Materiaal: Metaalmengsel van koper en tin

Maten: Grootte van elke klankschaal = 7.8 cm diameter x 4.5 cm hoogte - Grootte van het kussentje is 9.6 cm diameter - Grootte van de stupastick is 9.6 cm lengte - Grootte van de doos is 10,6 cm diameter x 7.6 cm hoogte

Kleur: Multicolor

Gewicht: Gewicht van elke klankschaal = 240 gram - Gewicht van elk kussentje = 5 gram ongeveer - Gewicht van elke stupastick = 15 gram - Gewicht van elke doos = 65 gram - Totaal gewicht: 325 gram ongeveer per doos en 2275 gram voor alle 7

© 2018 - 2019 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel