Vorige Artikel 2 van 9 Volgende

Honing kleurige water pashmina sjaal

Artikelnummer: WP124
€ 14,00
Voorraad 1 stuk
Aantal

Honing water pashmina sjaal

Deze waterpashmina sjaal heeft een zachte kleur met goudsbloem geelachtige schaduw. Deze kleur is veelgevraagd tijdens het lente- en zomerseizoen. De gele kleur past goed bij elke combinatie van kleuren zoals zwarte, rode, witte en groene outfits.

Waterpashmina sjaals zijn gemaakt van mengsels van pashminawol en andere vezels zoals zijde en/of polyester die zorgen voor de kleurechtheid en de stevigheid. Het bijzondere van waterpashmina is dat het aan de voor- en achterkant verschillende kleurtinten heeft. Deze sjaals kunnen aan beide kanten worden gedragen.

Deze waterpasminasjaals zijn 50% dunner dan de reguliere pashminasjaals en worden ook wel zomerpashminas genoemd, maar ze zijn in de winter ook aangenaam. De franjes van deze sjaals zijn ongeveer 5 tot 7 centimeter lang. Onze pashmina's zijn eco-vriendelijk geverfd en geproduceerd onder fair trade!

Geef deze mooie en zachte sjaal aan uw meest geliefde persoon (of aan u zelf...).

De werkelijke kleuren van dit object kunnen variëren als gevolg van verschillen in de monitor kleurdiepte. De getoonde kleuren zijn zo dicht mogelijk bij de werkelijke kleuren van het object. Please note that the actual colors of this item may vary due to differences in monitor color depth. The color shown is as close as possible to the actual colors of the item.

 

Land:

Nepal

Materiaal:

Pashmina wol en andere vezels

Maten:

203 cm lengte x 74 cm breedte - 80 inch length 29 inch width

Kleur:

Honing

Gewicht - weight:

185 gram

Achtergrondinformatie:

Pashmina is een algemene naam voor kleding die gemaakt is van een wolsoort die verkregen wordt van de berggeit die in grote hoogten van het Himalaya gebergte en het Tibetaanse Plateau in Azië leeft (meestal tussen 3600 en 4200 meter hoogte). Kasjmier sjaals worden al duizenden jaren vervaardigd in Kashmir en Nepal, maar de Indiërs noemden het nooit 'pashmina'. Ze werden in de volksmond Kashmiri wollen sjaals genoemd. Wat pashmina genoemd wordt heeft de oorsprong in Nepal waar de mensen het als cultureel erfgoed kennen, het met de hand weven van sjaals met de bekende franjes en het met de hand verven van de sjaals.

© 2018 - 2020 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel