Navigatie

Crown chakra

Vorige Artikel 6 van 10 Volgende

Chakra klankschaal in geschenkdoos

Artikelnummer: SB107CROWN
€ 20,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Chakra klankschaal in geschenkdoos

Zevende chakra: de crown chakra in een handgeschilderde klankschaal met een bijpassend kussen en een stoepastick in geschenkverpakking

Deze klankschalen zijn niet afgestemd op de chakra-tekens erin, ze kunnen verschillende tonen spelen, ondanks de getoonde tekens. Deze dienen een groot decoratief doel en zijn ideaal als cadeau voor je geliefden.

De noten en chakra's begrijpen:

Eerste chakra: De wortel- of basischakra - gelegen aan de basis van de wervelkolom. De kleur is rood en de toon is C en C#.

Tweede chakra: Sacrale chakra - Gelegen aan de onderbuik en ca. twee centimeter van de buikbodem. De kleur is oranje en de muzieknoot is D en D#.

Derde Chakra: Solar plexus - Gelegen aan de basis van de ribbenkast. Geel is de kleur van de solar plexus chakra en de muzieknoot is E.

Vierde chakra: het hart - Gelegen in het midden van de borst rond het gebied van het hart. Groen is de kleur van de hartchakra en de muzieknoot is F of F#. In sommige gevallen wordt het hartchakra geopenbaard als roze, specifiek voor relaties en het verzenden van liefde vanuit je hart.

Vijfde chakra: de keel- Gelegen aan de basis van de nek in de keel. Lichtblauw is de kleur van de keelchakra, en de noot ervoor is G en G#.

Zesde chakra: Het derde oog - Gelegen in het midden van het voorhoofd dat de wenkbrauwen met elkaar verbindt. Donkerblauw is de kleur en de noten zijn A en A #.

Zevende Chakra - De kroon - Gelegen aan de bovenkant van het hoofd of de kruin. Violet is de kleur van het kruinchakra en de muzieknoot is B.

Elke klankschaal wordt geleverd met een kussen en een stoepastick in een geschenkdoos zoals hier op de afbeelding wordt weergegeven.

 

Land: Nepal

Materiaal: Metaalmengsel van koper en tin

Maten: Grootte van elke klankschaal = 7.8 cm diameter x 4.3 cm hoogte / 3.1" diameter x 1.7" hoogte

Grootte van het kussentje is 7.6 cm diameter / 3.0" diameter

Grootte van de stupastick is 8 cm lengte / 3.2" lengte

Grootte van de doos is 9.6 cm L x 11 cm B x 5 cm H / 3.8" L x 4.3" B x 2" H

Gewicht: Gewicht van elke klankschaal =185-190 gram

Gewicht van elk kussentje = 3 grams ongeveer

Gewicht van elke stupa stick=15 gram

Gewicht van elke doos = 50 gram

Totaal gewicht: 258 gram ongeveer

© 2018 - 2019 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel