Third eye chakra

Vorige Artikel 9 van 18 Volgende

Kundalini chakra klankschaal in geschenkdoos

Artikelnummer: SB137THIRDEYE
€ 22,00
Voorraad 1 stuk
Aantal

Kundalini chakra klankschaal in geschenkdoos

Zesde chakra: het derde oog chakra in een handgeschilderde klankschaal met een bijpassend kussen en een stoepastick in geschenkverpakking

Deze klankschalen zijn niet afgestemd op de chakra-tekens erin, ze kunnen verschillende tonen spelen, ondanks de getoonde tekens. Deze klankschalen dienen een groot decoratief doel en zijn ideaal als cadeau voor je geliefden.

Prijs is voor 1 klankschaal. We tonen er soms meer als voorbeeld.

De  klankschalen hebben de volgende betekenis:

ल Eerste chakra: De wortel- of basischakra - gelegen aan de basis van de wervelkolom. De kleur is rood en de toon is C en C#.

वँ Tweede chakra: Sacrale chakra - Gelegen aan de onderbuik en ca. twee centimeter van de buikbodem. De kleur is oranje en de muzieknoot is D en D#.

र Derde Chakra: Solar plexus - Gelegen aan de basis van de ribbenkast. Geel is de kleur van de solar plexus chakra en de muzieknoot is E.

य Vierde chakra: het hart - Gelegen in het midden van de borst rond het gebied van het hart. Groen is de kleur van de hartchakra en de muzieknoot is F of F#. In sommige gevallen wordt het hartchakra geopenbaard als roze, specifiek voor relaties en het verzenden van liefde vanuit je hart.

ह Vijfde chakra: de keel- Gelegen aan de basis van de nek in de keel. Lichtblauw is de kleur van de keelchakra, en de noot ervoor is G en G#.

ऊँ Zesde chakra: Het derde oog - Gelegen in het midden van het voorhoofd dat de wenkbrauwen met elkaar verbindt. Donkerblauw is de kleur en de noten zijn A en A #.

Zevende Chakra - De kroon - Gelegen aan de bovenkant van het hoofd of de kruin. Violet is de kleur van het kruinchakra en de muzieknoot is B.

Elke klankschaal wordt geleverd met een kussen en een stoepastick in een geschenkdoos zoals hier op de afbeelding wordt weergegeven.

Klankschalen worden gebruikt voor meditatie, geluidstherapie, geluidsmassage en meer. Tegenwoordig worden klankschalen gebruikt voor medische behandelingen en behandelingen door de techniek van geluidstherapie, geluidsmassage als een hulpmiddel voor holistische genezing, het kalmeren van het zenuwstelsel en het doen herleven van hersenfuncties.

 

Hoe kunt u een klankschaal bespelen?

1. Houdt de schaal in de palm van beide handen.

2. Wrijf met de stoepastick in een cirkelvormige beweging over de buitenrand. Houdt een gelijkmatige druk.

3. Verhoog de snelheid voorzichtig terwijl de schaal begint te trillen en het geluid groeit. Het kan helpen op de schaal te tikken om met de vibratie te beginnen.

4. Of geniet van het exotische geluid door gewoon op de schaal te tikken.

Land: Nepal

Materiaal: Metaalmengsel van koper met tin

Maten: Grootte van de klankschaal = 7.8 cm diameter x 4.5 cm hoogte - Grootte van het kussentje is 9.6 cm diameter - Grootte van de stupastick is 9.6 cm lengte - Grootte van de doos is 10,6 cm diameter x 7.6 cm hoogte

Gewicht: Gewicht van de klankschaal = 185-190 gram - Gewicht van elk kussentje = 3 grams ongeveer - Gewicht van elke stupa stick=15 gram - Gewicht van elke doos = 50 gram - Totaal gewicht: 258 gram ongeveerGewicht van de klankschaal = 240 gram - Gewicht van het kussentje = 5 gram ongeveer - Gewicht van de stupastick = 15 gram Totaal gewicht: 365 gram.

© 2018 - 2020 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel