-45%

Vorige Artikel 2 van 2 Volgende

Schatkist - Tibetaanse himalayan wierook

Artikelnummer: IN07.17
€ 5,50 € 3,00
Voorraad 1 stuk

Waarom in de schatkist?

De wierook is 100% in orde, het gaat alleen om de verpakking. Aangezien de verpakkingen met de hand uit loktapapier gemaakt worden zijn ze nogal breekbaar aan het eind van een rol, mede omdat het materiaal daar zeer dun is. Soms controleert echter ook wel eens de douane op precies diezelfde plek waardoor ook beschadiging ontstaat. U ziet op de foto een extreem geval van een andere wierook van hetzelfde soort, meestal is de beschadiging veel minder.

Deze helende wierookformule is een traditionele Tibetaanse middel tegen stress en spanning dat al eeuwen wordt gebruikt. Het is effectief, niet-toxisch, niet-verslavend en gemaakt van 31 puur natuurlijke kruideningrediënten die volledig met de hand zijn bereid volgens oude Tibetaanse medische praktijken.

Tibetaanse wierook is volledig met de hand gemaakt van geselecteerde natuurlijke ingrediënten gevonden in de Himalaya van Nepal, Tibet, Bhutan en India. Tibetaanse wierook wordt met de hand gerold van karakteristieke natuurlijke kruideningrediënten zonder een bamboestok in het midden. Met de hand gemaakte wierook wordt al een groot aantal jaren gebruikt in de Himalaya-gebieden van Tibet, Nepal en Bhutan en is diep geworteld in de Tibetaanse cultuur.

Deze wierook past niet in een brievenbuspakje dus wordt het verzonden in een normaal postpakket.

- handgemaakt in Nepal

- kruidenwierook

- 30 wierookstokjes van elk 11 cm plus een wierookhouder

- 60 gram

- niet-toxisch

- niet-verslavend

© 2018 - 2021 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel