Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

5 rollen katoenen Tibetaanse gebedsvlaggen

Artikelnummer: MTC10
€ 14,50
Voorraad 2 stuks

5 rollen katoenen Tibetaanse gebedsvlaggen

Dit is een set van vijf Tibetaanse gebedsvlaggen gemaakt van katoen. De vlag is bedrukt met de victory mantra, dukar, guru Rinpoche, green tara & wind horse.

Pakket van VIJF rollen. Elke rol bevat 10 vlaggen op één koord. Dus in totaal bevat dit pakket 50 vlaggetjes.

- handgemaakt in Nepal

- katoen

- elke vlag is 20 cm hoog x 15 cm breed - lengte per rol ongeveer 1,75 meter

- blauw, wit, rood, groen en geel

- 215 gram

Gebedsvlaggen zijn veelbelovende vlaggen die afbeeldingen bevatten van godheden, mantra's en gebeden waarvan traditioneel wordt aangenomen dat ze geluk, vrede, welvaart, gezondheid en overwinning brengen. Gebedsvlaggen worden gebruikt om vrede, mededogen, kracht en wijsheid te bevorderen. Gebeden die op gebedsvlaggen zijn gegraveerd, beschermen tegen destructief kwaad en obstakels in de richting van alle levende wezens.

De gebedsvlaggen worden vaak horizontaal opgehangen tussen twee objecten; palen, stenen, muren enz. als een religieus gebaar en ook als decoratie. In de westerse landen hangen de meeste mensen deze gebedsvlaggen op om hun tuin, kamers en huizen te versieren.

Onze vrouwelijke kunstenaars in Kathmandu Nepal hebben deze gebedsvlaggen met de hand gemaakt. Deze vlaggen zijn verbonden met een duurzaam katoenen koord. Alles is gemaakt van 100% katoen.

© 2018 - 2022 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel