Vorige Artikel 74 van 77 Volgende

Tibetaanse rode sandelhout wierook

Artikelnummer: IN07.12
€ 5,25
Voorraad 1 stuk

Tibetaanse rode sandelhout wierook

Red Sandalwood wierook is bitter, zoet, zuur, heeft een verkoelend aroma, en is nuttig bij hoofdpijn, hemicranie, koorts, braken en algemene zwakte en mentale aberraties. In ayurveda en Tibetaanse geneeskunst is het een samentrekkend en versterkend middel. Perfect veilig voor de inademing en de omgeving.

- handgemaakt in Nepal

- kruidenwierook

- 30 wierookstokjes van elk 11 cm plus een wierookhouder

- elk stokje brandt ongeveer 60 minuten

- 75 gram

- niet-toxisch

- niet-verslavend

Deze helende wierookformule is een traditionele Tibetaanse middel tegen stress en spanning dat al eeuwen wordt gebruikt. Het is effectief, niet-toxisch, niet-verslavend en gemaakt van 31 puur natuurlijke kruideningrediënten die volledig met de hand zijn bereid volgens oude Tibetaanse medische praktijken.

Tibetaanse wierook is volledig met de hand gemaakt van geselecteerde natuurlijke ingrediënten gevonden in de Himalaya van Nepal, Tibet, Bhutan en India. Tibetaanse wierook wordt met de hand gerold van karakteristieke natuurlijke kruideningrediënten zonder een bamboestok in het midden. Met de hand gemaakte wierook wordt al een groot aantal jaren gebruikt in de Himalaya-gebieden van Tibet, Nepal en Bhutan en is diep geworteld in de Tibetaanse cultuur.

© 2018 - 2023 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel