Voordeelset

Vorige Artikel 66 van 71 Volgende

Tibetaanse hout wierook set (5 stuks)

Artikelnummer: IN07WOOD
€ 27,50 € 22,00
Voorraad 1 stuk

Tibetaanse hout wierook set (5 pakjes)

Dit is een speciale premium set van vijf pakjes Tibetaanse wierook, handgemaakt in Nepal.

- handgemaakt in Nepal

- kruidenwierook

- 30 wierookstokjes van elk 11 cm lang, inclusief kleine wierookhouder (per pakje)

- 375 gram

- 100% natuurlijk

- niet-toxisch

- niet-verslavend

De vijf bijzondere wieroken zijn:


1. Tibetaanse red sandalwood wierook
Rood sandelhout wierook is bitter, zoet, zuur en heeft een verkoelend aroma.

Voordelen:
Het is nuttig bij hoofdpijn, hemicranie, koorts, braken en algemene zwakte en mentale aberraties. In ayurveda en Tibetaanse geneeskunst is het een samentrekkend en versterkend middel. Perfect veilig voor de inademing en de omgeving.


2. Tibetaanse Agarwood wierook
Agarwood is erg populair als "het hout van de goden". Het geurige hout wordt al meer dan tweeduizend jaar gebruikt als wierook bij traditionele heilige vieringen door boeddhisten, hindoes en moslims en is een belangrijk onderdeel van traditionele Ayurvedische, Tibetaanse en oosterse geneeskunde.

Voordelen:
Agarwood is een mystieke hars die wordt gebruikt voor meditatie om het onderbewustzijn te ontgrendelen en de levensadem of chi in evenwicht te brengen. Het is zeer psychoactief. Het wordt gebruikt voor spirituele reizen, verlichting en helderheid. Volkomen veilig voor inademing en omgeving.


3. Tibetaanse cederhout wierook
Het woord ceder betekent "De kracht van spirituele ontwikkeling" en is het symbool van enthousiaste volharding en vertrouwen. Het is een van de oudere geuren die als tempel-wierook in Tibet gebrand werd.

Voordelen:
Het is een waardevol hulpmiddel bij meditatie door zijn vermogen om individuen die afdwalen terug op het pad te brengen.


4. Tibetaanse kloosterwierook
Tibetan Monastery wierook is een speciaal mengsel van jeneverbes.

Voordelen:
Jeneverbes heeft een belangrijke medicinale rol gespeeld bij de behandeling van veel besmettelijke ziekten. Juniper werd verbrand om heksen of demonen bang te maken. Juniper reinigt, stimuleert en versterkt de zenuwen. Het zuivert de atmosfeer en heeft een kalmerend effect. Het is volkomen veilig voor inademing en het milieu.


5. Mahakala sandelhout wierook
Mahakala wierook is een speciale melange van sandelhout. Sandelhout is al sinds de oudheid een favoriete dhoop om te balsemen.

Voordelen:
Het is een nuttig hulpmiddel bij meditatie en het is populair bij religieuze ceremonies. Het verzacht nerveuze spanning en angst en het helpt om rust en acceptatie te brengen. Het is volkomen veilig voor inademing en het milieu.

© 2018 - 2023 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel