Voordeelset

Vorige Artikel 55 van 80 Volgende

Tibetaanse kruiden wierook set (5 stuks)

Artikelnummer: IN07Herbs
€ 27,50 € 22,00
Voorraad 1 stuk

Tibetaanse kruiden wierook set (5 pakjes)

Dit is een speciale premium set van vijf pakjes Tibetaanse wierook, handgemaakt in Nepal.

- handgemaakt in Nepal

- kruidenwierook

- 30 wierookstokjes van elk 11 cm lang, inclusief kleine wierookhouder (per pakje)

- 375 gram

- 100% natuurlijk

- niet-toxisch

- niet-verslavend

 De vijf bijzondere wieroken zijn:

1. Tibetaanse valeriaan (Sugandhawal) wierook
Valeriaan is een meerjarige bloeiende plant met zoet geurende roze kopjes. Het is een medicinale plant. Het wordt voornamelijk gebruikt als kruidengeneesmiddel op natuurlijke basis als behandelingen voor slapeloosheid.

Voordelen:
Deze kruiden worden gebruikt bij prikkelbaarheid, depressie, angst, nervositeit en nerveuze spanning. Het wordt ook gebruikt als medicinale kruiden voor paniekaanvallen. De voordelen zijn: helpt sneller in slaap te vallen, betere slaapkwaliteit, verlichting van rusteloosheid en andere symptomen van angststoornissen, geen 'katereffect' in de ochtend.


2. Tibetaanse Clarysage wierook
Dit is scharlei wierook (clarysage). Het wordt gebruikt als een offer aan de goden en wordt gebruikt als hulpmiddel bij meditatie in verschillende religieuze ceremonies. Het brengt een rustgevend effect op de geest. Perfect voor inademing en het milieu.

Voordelen:
Deze wierook wordt gebruikt om harmonisch evenwicht en emotionele spirituele helderheid te ondersteunen. Clary Sage is ontstekingsremmend, antioxidant en antibacterieel, waardoor het effectief is tegen acne en andere huidaandoeningen.


3. Tibetaanse heilige basilicum (Tulsi) wierook
Basilicum, de goddelijke vertegenwoordiger van Heer Krishna, is niet zomaar een plant. Het staat bekend als "King of Plant". Basilicum wordt voor de deur van een huis bewaard en basilicumbladeren worden door hindoes aanbeden als een voorstelling van Heer Bishnu.

Voordelen:
De basilicumblaadjes hebben zoveel voordelen. Het houdt de sfeer puur en houdt de insecten weg. Het maakt een persoon gevoelig door de zintuigen aan te scherpen om de concentratie van de geest te stimuleren. Het heeft een opbeurend effect op depressie. Heilige basilicum helpt het lichaam om met stress om te gaan, het kan de bloedsuikerspiegel helpen stabiliseren, het heeft antioxiderende eigenschappen, het kan de cognitieve functie versterken en het is antibacterieel.


4. Tibetaanse Amber hars Wierook
Deze wierook bevat Amber hars wierook met nog veel meer Himalaya kruiden. Het heeft een warme en goddelijke geur.

Voordelen:
Deze wierook wordt gebrand ter bescherming en om spiritualiteit in huis te promoten. Deze wierook wordt verondersteld de omgeving te zuiveren. De voordelen van barnsteenhars zijn dat het effectief is bij keelaandoeningen en slapeloosheid, de immuniteit en het cellulaire metabolisme verbetert, het antiverouderings- en antioxiderende eigenschappen heeft, genezing van de chakra's en energiebalans.


5. Tibetaanse Bdellium (Gokul-Resin) wierook
Bdellium wordt in het Sanskriet voornamelijk "Guggulu" genoemd en kent veel geneeskrachtige eigenschappen. Guggulu werd verbrand om heksen en demonen bang te maken.

Voordelen:
Deze wierook helpt bij artritis, reuma en neurologische aandoeningen. De Bdellium-kruiden behandelen huidproblemen, voorkomen hartaandoeningen en beschermen tegen infectie.

© 2018 - 2023 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel