Vorige Artikel 8 van 9 Volgende

Prachtig medicijn Boeddhabeeld

Artikelnummer: PST140
€ 39,75 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Prachtig medicijn Boeddhabeeld

Dit is een exclusief handgeschilderd medicijn Boeddhabeeld uit hars. Een kleurstof wordt gemaakt door onze meester-beeldhouwer die gespecialiseerd is in het maken van verschillende vormen van Boeddha. De medicijn Boeddha zit op een lotus als platform, houdt een vaas in zijn linkerhand en mediteert rustig. Het schilderen wordt gedaan door onze kunstenaar Meenu Shakya die expressieve vaardigheden heeft en het schilderen gebeurt volledig met de hand. De rode en gouden mantel van het blauwe Medicijn Boeddhabeeld gloeit.

Medicijn Boeddha wordt ook wel Bhaisajya Tathagatta of helende Boeddha genoemd. Hij is in staat ziekte van geboorte en dood te genezen. Zijn lichaam is helder als lapislazuli. Hij woont in de oosterse wereld van gezuiverde lapislazuli. Hij wordt bijgestaan ​​door twee bodhisattva's genaamd Suryaprabha en Candrapraha, om levende wezens in dat land te transformeren en te onderwijzen. In de Tibetaanse medische traditie wordt gezegd dat Bhaisajya Boeddha de bron is van alle medische behandelingen. Deze Boeddha wordt aangeroepen voor het elimineren van rampen en ziekte.

- handgemaakt in Nepal

- hars

- hoogte 13,5 cm, breedte 6,3 cm, diepte 9,6 cm

- 332 gram

5 sterren: Dit is een prachtig beeld van de medicijnboeddha en de perfecte maat voor mijn altaar. Ik kon niet tevredener zijn.

5 sterren: Geweldig product en uitstekende service.

5 sterren: Dit is een prachtig handbeschilderd Medicijn Boeddha beeld - gedetailleerd, prachtig beschilderd en zeer kleurrijk.

5 sterren:  Dit is echt een prachtig beeld en ik ben er erg blij mee. Het overtrof mijn verwachtingen. ik heb het aan mijn heiligdom toegevoegd en het ziet er daar prachtig uit.

© 2018 - 2021 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel