Vorige Artikel 10 van 10 Volgende

Groen Shakyamuni Boeddhabeeld

Artikelnummer: PST142
€ 39,00
Voorraad 1 stuk

Groen Shakyamuni Boeddhabeeld

Dit is een prachtig staaltje kunst dat handgemaakt is door onze Nepalese kunstenaar. Dit beeld van Shakyamuni Boeddha is met heel veel liefde en zorg gemaakt. De kleuren worden gemaakt door onze meester-beeldhouwer die gespecialiseerd is in het maken van verschillende vormen van Boeddha.

- handgemaakt in Nepal

- hars

- hoogte 14 cm, breedte 7,5 cm, diepte 10 cm

- 435 gram

De Shakyamuni Boeddha zit op een lotus als platform, houdt een vaas in zijn linkerhand en mediteert kalm terwijl zijn hand de grond raakt in de Bhumisparsa pose. Dit beeld is gemaakt van kunsthars. Het beeld wordt vervolgens met de hand beschilderd door onze schilderkunstenaar mevrouw Meenu Shakya. Hier wordt het schilderen met reliëf gebruikt, waarbij het gewaad van het beeld en de bloem in reliëf zijn gemaakt met kleuren.

Het gezicht van de Shakyamuni Boeddha is goud geverfd met het gepoederd goud. De rode en gouden kleurencombinatie van het beeld ziet er perfect uit.

OPMERKING: De voorkant van het beeld is goud geverfd en mag niet met de handen worden aangeraakt, omdat dit krassen kan veroorzaken. Maak het beeld tijdens het schoonmaken voorzichtig schoon met een droge doek. Niet wrijven. Gebruik geen water of natte doeken.

© 2018 - 2023 nepalhandwerk.nl - handenarbeid producten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel